• Airless muurverf spuiten – muurverfspuiter

 • Airless muurverf spuiten door een professionele muurverfspuiter

   

  • Laat airless muurverf spuiten door een professionele muurverfspuiter
  • Een verfspuittechniek waarbij geen lucht, maar hoge druk gebruikt wordt
  • Wij werken voor zowel bedrijven als voor particulieren
  • Wij bieden altijd een passende oplossing, inclusief garantie
  • Vraag vrijblijvend een gratis prijsopgaaf aan

  Wilt u uw (nieuwbouw)woning of bedrijfspand op een nette, snelle en aantrekkelijk geprijsde manier af laten werken? Kies dan voor airless muurverf spuiten. Wij zijn dé professionele muurverfspuiter die deze techniek toepast. Voor een verrassend lage prijs heeft u een zeer hoogwaardige afwerking. Een mooiere afwerking van glad pleister werk is er niet. Informeer naar de mogelijkheden, wij helpen u graag.

  Wat is airless muurverf spuiten?

   

  De naam airless muurverf spuiten zegt het eigenlijk zelf al: het is een verfspuittechniek waarbij geen lucht, maar hoge druk gebruikt wordt. De verf wordt door een plunjerpomp of door een membraanpomp aangezogen en op hoge druk (tussen de 100 en 200 bar) verneveld door een spuitpistool. Het spuitwerk kan aangebracht worden op gladde wanden en plafonds maar ook spackwerk en sierpleisters. Wilt u airless muurverf laten spuiten door een professionele muurverfspuiter? Schakel dan Spierings Spuitwerken in.

  Dé muurverfspuiter voor particulieren en bedrijven

   

  Wij werken als muurverfspuiter niet alleen voor particulieren, maar ook voor bedrijven. Ook bedrijfshallen en kantoren met grote oppervlaktes zijn voor ons geen probleem! Airless muurverf spuiten is uitermate geschikt voor het afwerken van glad gestuukte wanden en plafonds. Muurverf of latex spuiten is geschikt voor nieuw en renovatie werk voor binnen en buiten. Wij spuiten een complete woning in 1 à 2 dagen!

  Wilt u meer weten over de mogelijkheden van airless muurverf spuiten in uw situatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag.