• Schilderwerk Uden – schilderwerk Nijmegen

 • Voor al uw schilderwerk in Uden en Nijmegen

  • Wij zijn gespecialiseerd in diverse schilderwerk en verfspuitwerkzaamheden
  • Wij bieden altijd een passende oplossing, inclusief garantie
  • We beschikken over een ruim assortiment eigen materialen
  • Wij werken voor bedrijven en particulieren
  • Ook voor stukadoorswerk zijn wij u graag van dienst

  Is uw woning of bedrijfspand aan de binnen- en/of de buitenkant toe aan nieuw schilderwerk? Schakel dan een professioneel, ervaren en betrouwbaar bedrijf als Spierings Spuitwerken in. Voor al het binnen en buiten schilderwerk in Uden en Nijmegen bent u bij ons aan het juiste adres. Onze ervaren en professionele schilders staan graag voor u klaar. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

  Schilderwerk in Uden of Nijmegen? Zo werken wij!

  Heeft u schilderwerk in Uden of Nijmegen aan uw woning of bedrijfspand? En wilt u daarvoor Spierings Spuitwerken inschakelen? Dan laten wij u graag kennismaken met onze werkwijze. Wanneer wij een aanvraag krijgen, komen wij allereerst de werkzaamheden ter plaatse bekijken. Samen met u zullen we dan de wensen en mogelijkheden bespreken. Hierna gaan wij de doorgenomen werkzaamheden opnemen en inmeten. Dit werken we bij ons op kantoor uit in een overzichtelijke offerte. Gaat u akkoord met de offerte dan plannen wij onze werkzaamheden in overleg met u in. Met een mooi eindresultaat als gevolg.

  Wij hebben altijd een passende oplossing

  Niet alleen voor het schilderwerk in Uden of schilderwerk in Nijmegen, maar ook voor het aanbrengen van een beschermende coating en voor het verfraaien van leidingwerk, constructiewerk, luchtkokers enz. kan Spierings Spuitwerken u een passende oplossing bieden. Voor informatie over de verschillende mogelijkheden van gevelbeplating spuiten, kleuren en voor een vrijblijvende inspectie kunt u natuurlijk contact met ons opnemen.