• Spuiten dakbeplating en spuiten gevelbeplating

  • De uitstraling van uw bedrijfspand is het visitekaartje van uw bedrijf en dit wilt u zo houden. Natuurlijk wilt u ook onnodig dure kosten aan onderhoud van uw bedrijfspand voorkomen.

    Optreden van corrosie aan gevel en dakbeplating kan voor lekkage zorgen en zo een hoge kostenpost met zich meebrengen waar u niet op zit te wachten. Het vervangen van gevel en dakbeplating is een dure ingreep die ook nog eens voor veel overlast zorgt. Door het aanbrengen van een coating heeft u een uitstekende corrosie wering en natuurlijk weer een verfraaiing van uw bedrijfspand. Deze coating kan eventueel in combinatie met een primer direct over de bestaande beplating worden gespoten zonder dat de dakbeplating of gevelbeplating vervangen hoeft te worden wat veel werk, tijd en kosten bespaart.

    Na het spuiten van de dakbeplating en het spuiten van de gevelbeplating met een coating en eventueel in combinatie met een onderhoudscontract kan u bedrijfspand weer jaren mee zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de staat van onderhoud en de uitstraling van uw bedrijfspand.

    Ook voor het aanbrengen van een beschermende coating en voor het verfraaien van leidingwerk, constructiewerk, luchtkokers enz. kan Spierings Spuitwerken u een passende oplossing bieden. Voor informatie over de verschillende mogelijkheden, kleuren en voor een vrijblijvende inspectie kunt u natuurlijk contact met ons opnemen.