• Over ons

 • Spierings Spuitwerken

  Ook voor al uw Stukadoorswerkzaamheden en voor al uw overige schilderwerkzaamheden binnen en buiten kunnen wij u van dienst zijn. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en een prijsopgave! Wij hebben nu zeer voordelige tarieven voor het gladpleisteren (schilderklaar maken) van wanden in combinatie met verfspuitwerk.Vooral voor nieuwbouw woningen is dit een perfecte en voordelige wandafwerking!

  Spierings Spuitwerken is een bedrijf gespecialiseerd in diverse verfspuitwerkzaamheden voor woning en bedrijfsbouw. Voor het spuiten van wanden en plafonds, dak en gevelbeplating, verfraaiing, bescherming, reiniging en onderhoud kan Spierings Spuitwerken een passende oplossing bieden met garantie. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor al u binnen en buiten schilderwerk en alle stukadoors werkzaamheden.

  Voor particulieren werkzaamheden bij woningen van 2 jaar en ouder mogen wij nog steeds het lage btw. tarief van 6% toepassen!

  Spierings Spuitwerken heeft al menig jaren ervaring in verfspuitwerk, schilderwerk, stukadoorswerk,  reiniging en onderhoud voor woning en bedrijfsbouw. Omdat wij een goede samenwerking hebben met onze materiaalleveranciers kunnen wij vrijwel voor elke situatie een passende oplossing bieden en met garantie! Ook beschikt Spierings Spuitwerken over een ruim assortiment eigen materialen zoals: Trappen, ladders, steigers, div. spuitpompen, reinigers, compressoren, aggregaten, hoogwerkers, dakrandbescherming, veiligheidsbenodigdheden en handgereedschappen waardoor wij nog efficiënter en voordeliger kunnen werken! Natuurlijk zijn al onze mensen in het bezit van een geldig VCA certificaat. Kortom, Spierings Spuitwerken is het bedrijf als het gaat om verfspuiten, schilderwerk, stukadoorswerk, renoveren van dak en gevelbeplating en reiniging en onderhoud voor woning en bedrijfsbouw.

  Voordelen van verfspuiten:

  Door het mechanisch aanbrengen van coatings en verf kunnen wij in een kort tijdsbestek grote tot zeer grote oppervlakten behandelen en daarom kosten besparend werken door minimale   arbeidsuren in verhouding tot het  handmatig aanbrengen middels kwast en verfroller. Dit natuurlijk in combinatie met een mooi en strak eindresultaat en met garantie!

  Milieu en veiligheid:

  Het milieu en veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel en daarom werken wij met geschikte producten en materialen waardoor wij dit kunnen en zullen nastreven!

  Heeft u interesse in onze diensten en voor het aanvragen van een offerte dan vernemen wij dit graag van u.

  Met vriendelijke groet, Johnny Spierings