• Spuiten van latex/muurverf

 • Wij hebben nu zeer voordelige tarieven voor het gladpleisteren (schilderklaar maken) van wanden in combinatie met verfspuitwerk.Vooral voor nieuwbouw woningen is dit een perfecte en voordelige wandafwerking!


  Omdat het nieuwe stuukwerk (gladpleisterwerk) altijd nog een afwerk laag nodig heeft zal het geschilderd moeten worden met een muurverf. U zal merken dat het niet meevalt om een mooi streeploos geheel te krijgen, plus dat muurverf met een vacht roller moet worden aangebracht waardoor er een structuur ontstaat.


  Wilt u de wanden en plafonds zo strak mogelijk krijgen dan kan airless muurverfspuiten u een uitkomst bieden. De muurverf wordt met hoge druk op de ondergrond gespoten. De hoge druk zorgt voor een streeploos geheel en dat in een kort tijdsbestek. Voor een verrassend lage prijs heeft u een zeer hoogwaardige afwerking. Een mooiere afwerking van glad pleister werk is er niet.


  Ook bedrijfshallen en kantoren met grote oppervlaktes zijn voor ons geen probleem! Muurverf of latex spuiten is uitermate geschikt voor het afwerken van glad gestuukte wanden en plafonds. In veel situaties kan het spuiten van muurverf ook prima op structuur ondergronden worden toegepast. Muurverf of latex spuiten is geschikt voor nieuw en renovatie werk voor binnen en buiten! Wij spuiten een complete woning in 1 à 2 dagen!


  Bij nieuwbouw word het stuukwerk in de meeste gevallen behangklaar opgeleverd. Deze afwerking van het stuukwerk is eigenlijk niet geschikt om te verfspuiten en/of te schilderen. Om een mooie en strakke afwerking te verkrijgen moet het stuukwerk worden voorzien van een finish laag. Ook dit kan Spierings Spuitwerken tegen aantrekkelijke tarieven in combinatie met het latex verfspuitwerk voor u verzorgen. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en een offerte.


  Bij nieuwbouw woningen worden de plafonds vaak standaard voorzien van spack (korrelstructuur). Deze plafonds kunnen wij prima afplakken en hoeven dus niet meegespoten te worden bij de wandafwerking wat vele andere verfspuiters wel beweren.

  Ook groene/ bruine dakplaten op de zolderverdieping bij nieuwbouw woningen kunnen wij prima spuiten met een muurverf. (zie groene/ bruine dakplaten zolder)


  Wij behandelen nieuw stuukwerk altijd voor met een impregneermiddel. Dit voorkomt zuiging in de ondergrond bij het spuiten van de muurverf waardoor de verf strak en egaal kan opdrogen. Wij werken alleen met materialen en muurverven van professionele kwaliteit! De muurverf heeft een zeer goede dekking, is wasbaar, kleurvast en door ons in vrijwel elke kleur te maken.